MISSZIÓ - VÍZIÓ

JELEN

MISSZIÓ

Olyan gluténmentes termékek készítése, amelyeket bátran, jó ízzel fogyaszthat bárki. Nem számít, ha valamilyen speciális diétát folytatsz, vagy növényi étrenden élsz; az általunk gyártott termékeket nyugodtan „leveheted a polcról”. Törekszünk arra, hogy a szakmai tapasztalatunkat, fiatalos lendületünket felhasználva szuper termékeket alkossunk. Véleményünk szerint szerethető, és finom ízű termékeket sikerült gyártani, amelyek jól megállják a helyüket a konyhában. Célunk, hogy természetes és az egészséget támogató termékeket hozzunk létre, ezzel megkönnyítve a vásárlóink mindennapjait. Az indulásnál nem akartunk kompromisszumot kötni az íz, állag és a küllem tekintetében. Remek alternatíváit akartuk megalkotni a hagyományos, búzaliszttel készült ételeknek, melyek finom ízzel és sokoldalúsággal rendelkeznek. Hála a csapat kreativitásának, tésztáink és lisztkeverékeink nemcsak megfelelő beltartalmi paraméterekkel rendelkeznek, de széleskörűen felhasználhatók.

JÖVŐ

VÍZIÓ

Egy, a nemzetközi piacokon is vezető szerepet betöltő céget szeretnénk létrehozni, ahol a tradíciók megőrzése mellett az innováció, az élővilág szeretete, a családias hangulat, az átlátható alulról építkező szervezet ugyanolyan fontossággal bír. Szívügyünknek tekintjük – és ezt mindig a szemünk előtt tartjuk -, hogy termékeinkkel könnyebbé és boldogabbá tegyük vásárlóink mindennapjait. Szeretnénk a jövőben is olyan termékeket készíteni, amelyek trend meghatározóak és a maguk kategóriájában egyedülálló szereplői lehetnek a piacnak.

A MEGBÍZHATÓ PARTNER

MIÉRT DOLGOZZ VELÜNK?

Fiatalos és lelkes csapatunk imádja a kihívásokat, ezért mindig valami újításon ötletelünk, hogy nagyszerű dolgokat hozhassunk létre. Fontos számunkra az innováció. Odafigyelünk a folyamatos technológiai fejlődésre; kulcsfontosságú számunkra, hogy korszerű eszközöket használjunk a gyártás során. Rendszeresen teszteljük a termékeinket, hogy mindig biztosíthassuk a megfelelő minőséget vásárlóink számára. Erre a célre telephelyünkön elkülönítettünk egy kutatási részleget, ahol az általunk gyártott termékekből sütünk-főzünk, tesztelünk és kóstolunk. Nagy figyelmet fordítunk az alapanyagainkra; gondosan válogatjuk meg azokat, valamint igyekszünk ökológiai lábnyomunkat is csökkenteni: telephelyünkön napelemek gondoskodnak energiaellátásunk egy részéről.